despre companie  /  site map  /  contact
Logo Kommerling
Prima pagina » Sisteme ferestre » Rulouri exterioare
                tipuri de deschidere       culori si furnituri           caracteristici        contacteaza un dealer
Kommerling
Rulouri exterioare
General
Sistemul RolaPlus - O joaca de copii, este conceput astfel incat sa permita un montaj usor, sa aiba o buna rezistenta la efractie, sa asigure o protectie termica si fonica deosebita si sa satisfaca gama larga de cerinte prin posibilitatea montarii in paralel a plaselor contra insectelor si perdelelor parasolare de diferite culori.
Rulouri exterioare
CEL MAI APROPIAT DEALER
Kommerling este in orasul tau, aproape de tine. Alege cel mai scurt drum catre profilul din PVC potrivit tie.

 
ALEGE SISTEMUL POTRIVIT
Kommerling iti personalizeaza casa. Configureaza-ti profilul si vei obtine ceea ce ti se potriveste.
Detalii...
 
SISTEME FERESTRE
 

Culori si furnituri

 

Caracteristici
  • ca parte integranta a fatadei exterioare, cutia pentru rulouri joaca un rol important la izolarea termica. Noua reglementare pentru protectia termica prescrie pentru acest element de constructie o valoare a coeficientului k de 0,6 W/m2K pentru constructii noi si 1,39 W/m2K pentru constructii vechi. Bineinteles ca RolaPlus satisface aceste valori ale lui k din noua reglementare termica. In cazul montarii in constructii noi, se poate atasa la placa exterioara un profil de aluminiu pentru preluarea de placi de tencuit. Cutia pentru rulouri se poate astfel integra in tencuiala.
  • RolaPlus poate fi livrat in patru inaltimi diferite ale cutiei (146, 166, 186, 210 mm) si in trei adancimi diferite (200, 230, 260 mm). Placa exterioara, placa interioara precum si profilele de legatura sunt din profile din PVC cu camera interioara. Pentru alegerea individuala a culorii va sunt la dispozitie mai multe profile din aluminiu. Sistemul de baza poate fi dotat suplimentar cu efort minimim cu un rulou de protectie impotriva insectelor si/sau cu un rulou de protectie impotriva soarelui. Aceste parti suplimentare pot fi montate simplu, repede si fara probleme si dupa montajul in fatada daca la fabricare s-a tinut seama de anumite conditii prealabile.
  • prin gama variata a dimensiunilor seturilor de cutii se asigura o buna optimizare a usilor si implicit un raport pret/unitate diminuat.
Rulouri exterioare
 
 
© 2010 Profine Romania. Toate drepturile rezervate | xHTML | css | fx47.ro